torstai 23. tammikuuta 2014

Täytekeksit / Viljaton, kananmunaton, maidoton


Täytekeksit

170 g margariinia (maidotonta kasvipohjaista)
75g tomusokeria
95 g maissitärkkelystä
110g riisijauhoja
45g maissijauhoja

Mittaa aineet kulhoon ja nypi kunnes taikina alkaa muodostua. Pyörittele pieniä palloja ja litistä haarukalla. Annoksesta tulee parisen kymmentä täytettyä keksiä.

Paista 160 aasteessa leivinpaperilla, kunnes ne ovat vaalean kullankeltaisia, noin 10-15min. Anna jäähtyä pelleillä 5min ja nostele vasta sitten jäähtymään.

Täytä jäähtyneet keksit mansikkamarmeladilla.

Muunnos, korvaa maissijauhoista 20g leivontakaakaolla ja täytä jäähtyneenä margariinista, tomusokerista ja vaniljasta tehdyllä kreemillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti